Origamiräkä

 On taas sitä tahtia veistelty origameja räkäpapereista, että ei ole joutanut töihin, saati somettamaan. Sanoinpa viikko sitten, että jos nyt viikon oisi terveenä.


Tasan seitsemän päivää sitä kesti. Voitteko kuvitella. Blogin sijaan taidankin perustaa sellaisen Räkäennustajan-  puhelinpalvelun.

(Valitettavasti tämä EI ole kuvituskuva)

Antibioottikuurihan loppui just kolme päivää sitten. Ei oo tämä minun vaivani niin iso, että kannattaisi lääkäriä häiritä. Ja jotenkin minusta tuntuu, ettei minulla vieläkään ole tarvittavaa promillemäärää veressä (jos ei auennut, palaa muutama blogikirjoitus taaemmas).

No, koska edelliset kolme viikkoa kokeilin taktiikkaa: syö särkylääkettä ja sillä se lähtee. Ei lähtenyt, kumma juttu. Nyt arvelin siirtyä suoraan syvään päätyyn ja antaa kuumeen vain viedä. Päätöstä helpotti se, että kerrankin lapset oli samaan aikaan sairaana ja maattiin kaikki vain raatona sohvalla. Plussaa kerrankin, kun lapset sairastaa.

En tiedä auttoiko se vai se, ettei jaksa soittaa taas ympäri kyliä saikkua ja ei pääsisi töihin. Joutuisi olemaan lasten kanssa kotona. Hyi. Eiku.

No nyt on taas 367 flunssa/kuume suoritettu tälle talvea. Yhtä jännittyneesti odottelen viikonloppua kuin lottolähetystä, että mikä sieltä nyt pärähtää. Onhan tässä nyt viimeiset kuusi viikonloppua mennyt sängyn pohjalla. Kenties noro, oksu, ripaska, mitä näitä nyt on. Vai meniskö sillä tutulla ja turvallisella räkätaudilla, jottei vaan origamit lopu kesken.

Kommentit