Tyhjä pöytä

 Noin viikko sitten luin uutista, missä kerrottiin uupumuksesta ja siitä selviämisestä. Pääpointti kai oli, että ei aina pitäisi miettiä, kuinka epäonnistuu, vaan keskittyä siihen hyvään. Että jos nyt sattuu virhe, ei anna maailman romahtaa. Vaan sanoo itselleen, seuraavan kerran menee paremmin.

Kuten jo aikaisemmin sanoin, viime viikko oli pohjanoteeraus. Harrastusten osalta tapahtui suuria muutoksia. Lisäksi mokasin yhden jutun, eikä siitä voinut edes ketään muuta, mitä nyt normaalisti tekisin. Töissä muutama virhe lisää. Sitten tuli pienen pieni( ISO) lapsen hoitojärjestelyongelma. 

Koska en luovuttanut, tärväsin siinä sivussa yhden ystävyyssuhteen, enkä nyt vielä ole ihan varma, miten se onnistui. Ja koska olin jo valmis minä vs maailma taistoon, haistattelin pitkät puolisolle ja pidin mykkäkoulua. Suvantovaihe siis, tai suo se on, sitä vaan ei tiedä kumpi sinne uppoaa ensin.

No palatakseni tähän artikkeliin. Ajattelin, että ajatuksena kaunis, minäpä kokeilen. Ensimmäisen mokan jälkeen, toistin mielessäni, seuraavan kerran menee paremmin. Kun oli perjantai, mantra oli loppuunkulutettu. Paskin viikko pitkään aikaan.

Ihan tässä mietin, että lähdinkö nyt vaan liian positiivisella mielellä edelliseen viikkoon. Kuvittelen mielessäni, että jos nyt muutkin hokee noita mantroja, kyllä se minullakin toimii. Vai johtuiko se nyt siitä kuuluisasta uskonpuutteesta. Kyllä minä sitäkin tässä on harkinnut vakavasti. Jos nyt uskoon pamahtaisi, niin meniskö paremmin.

Tässä on siis menty äärimmäisyyksiin. Eilen kyllä mietin, että soittaisiko terapeutille vai oisko ensi viikko parempi. Luotin jälkimmäiseen, sillä kukapa sitä haluaisi omia asioitaan levitellä ventovieraille.

Ja koska ihmiset sanoo, aloita puhtaalta pöydältä, minä tyhjensin keittiön pöydän. Ja jopa pyyhin sen. TADAA!

Laitoin ne tavarat tuonne pöydän alle. Ja tiskipöydälle. Ja kirjahyllyyn. Ja.. 

Ihan en ole varma, miten tuo tyhjä pöytä auttaa minua. Nyt ne tavarat on etsittävä ympäri mökkiä. Mutta pakko kokeiltava on, sillä seuraavan kerran ei mene paremmin.

Kommentit