Huomenna 1/2

 Päätin aloittaa seinien putsaamisen. Mietit varmasti, mitä hel...lo kittyä sitä vaivaa. Taustalla voi olla pientä eroahdistusta lapsesta, joka on isällään. Tai ihan vain ahdistusta, levottomuutta, stressiä tai voi se olla muutakin. Nostan käden virheen merkiksi heti alkuun.

Mutta jospa nysväisi vasta huomenna? Koska

miksipä sitä ei taas siirtäisi. Ja huijaisi itseään, koska eihän sitä kukaan aloita huomenna. Se jää kokonaan tekemättä. Eiku.

No, huomenna sitten 🫣 Mutta on se muuten tärkeä päivä tuo huominen. Lupaat lapsille pelata silloin. Oikeastihan se on kaksi viikkoa. Huomenna ostetaan se. Odotetaan, kun se unohtuu lapselta ja jätetään ostamatta. Mennään leikkipuistoon. Ensi kesän keskiviikkona.

Näitähän riittää. Jos tekisi listan näistä heti huomenna tehtävistä jutuista, niin voisi olla, että Taru sormusten herrasta- kirja olisi nopeammin luettu.

Mutta on se tärkeä päivä. Silloin tapahtuu niin paljon kaikkea. Vaikka ei tapahdu, koska aina on uusi huominen luistaa lupauksista. Nysvätähän kerkiää ihan mikä päivä vaan. Vaikka huomenna.

Kommentit