Mikä päivä?

 Somessa on tullut vastaan jatkuvasti näitä: nyt on siskon päivä, koiran, kissan, munan päivä. Ei näköjään mikään päivä ole enää ihan normipäivä. Olen jo lopen kyllästynyt siihen, kumarranko tänään munakkaalle vai siskolle. Vai oliko se sittenkin kana vai veli? Vai hali vai nalle?

En ihmettele enää yhtään, että wilma- viestit paukkuu. Kun ei enää riitä, että muistaa , että tänään on maanantai tai Snellmannin päivä. Vaan pitää tietää, onko kalju ja vapaa- päivä vai salasana- päivä ( onkohan se muuten se, milloin kerrankin pääsen sinne wilmaan).

Mutta nämähän on siis vain teemapäiviä. On kunnioita pilvenpiirtäjiä-, pihvi-, korvapuusti-päivää. En ymmärrä yhtään. En sitten millään. No niin vaikea muistaa edes lapsensa sotua. Juu, aivan oikein. Yksi päivä soitin hoitajalle ja kerroin, että pitäis varata lapselle neuvolaan aika. Hän pyysi tietenkin sotua ja luettelin. Hän ryki muutaman kerran ja sanoi, että hänen tietojaan ei löydy. Höyry nousi toisesta korvasta, kun luettelin sotua uudelleen. Miksi näiden asioiden hoito pitää olla niin pirun vaikeaa?! Hoitaja toteaa, että oletko ihan varma, että reilu 30- vuotias lapsesi tarvitsee 4- vuotisneuvolan. Jaa taas tuli tuskan hiki. En tiedä, miten ilkeän sen lapsen viedä enää sinnekään. Ehkä vain nakkaan hänet ovesta, isken käteen HÄNEN kelakortin ja poistun paikalta. 

Mutta koska näitä teemapäiviä tuntuu olevan ihan joka lähtöön, arvelin viime viikon perusteella luoda omat teemapäiväni:

Maanantai: Helvetti jäätyy ennen kuin saan tuon lapsen hoitoon- päivä

Tiistai: Vatuiks meni jo koko viikko- päivä

Keskiviikko: Unohdan lapseni hoitoon- päivä

Torstai: Kun puhun parisuhteesta ja puolisoni pullasta- päivä

Perjantai: Kiitos Luoja, vain 10 wilmaviestiä-päivä

Vai joko se vuorokausi vaihtui Kinastele joka ikisen perheenjäsenen kanssa-päivään, joka toisaalla tunnetaan myös koko perheen vapaapäivänä.Kommentit