Onko sukka puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä

 Huomasin laittaneeni jalkaan eri pari sukat. Ihan eri värisetkin. Robin- sukat siis ehdottomasti. 

Jotenkin toinen jalka tuntui oudolta. Onko toinen sukka kulunut enemmän kuin toinen. Onko sieltä lähtenyt kaikki täytteet. Ei kyllähän se täytyy jalassa vika olla. 

Onko toinen lyhempi kuin toinen? Vai pidempi? Täytyisi mennä fysioterapiaan. Vai lääkäriin? Vai suoraan ortopedille? Magneettikuviinhan sitä taatusti joutuisi ja mitä sieltäkin sit löytyisi. Ihan varmasti eri mittaisuuden lisäksi joku kuluma, lihasheikkous ja jänteissäkin sanomista. Luultavasti parempi ois amputoida koko jalka pois. 

No sitten ei tarviis sitä toista sukkaa. Mutta onko se toinen sukka pesty vaan useamman kerran vai onko  todellakin kyseessä tuleva amputaatio. Toistahan pyörittää järki, toista paholaisen rinki. 

Minä valitsin useammin sen jälkimmäisen. Koska mä voin. No ei, koska se opetettu tapa. Ja onhan se nyt kauniin näköistä, kun punaiset pyörivät pyllyt vilisevät silmissä. 

Mutta kyllä se on vaatinut veronsa. Olen hypoteettisesti eronnut jo 234 kertaa, menettänyt läheisiä satoja ja tuhonnut ihmissuhteita noin 315 kertaa. Menettänyt jalan, auton, rahat (no tämä on kyllä totta) ja kädet.

 Pään olisin laittanut joka päivä vaihtoon, vaan ei ole ottajia. Ei vaikka kerran tarjouduin itse irroittamaan. Ei sitten millään. Täytyy siis tottua ajatukseen tulevasta amputaatiosta. Tai jos ei päästä sinne asti, ihan varmasti joku raaja irtoaa joka tapauksessa. 

Tuntuuhan se joskus melko raskaalta. Vaan eipähän tule murehdittua mitään jonnijoutavuuksia. Mutta onko se sinun sukka puoliksi tyhjä vain puoliksi täynnä?

Kommentit