Minkä arvoinen on sielu?

 Jos tässä nyt haluaisi rikastumaan päästä, niin hyvä keino voisi olla mainostaminen blogissa. Mutta miten, mitä, missä, milloin?

Blogspot antaa mahdollisuuden luoda suhteellisen helposti adsense-tilin. Sillä googgeli tiputtaa mainoksia ja eurot ropisee vain tilille. Tämä näyttää ulkoisesti melko helpolta vaihtoehdolta.

Mutta ei se sitä ollut. Kun tutustuin aiheeseen, ei se sitten tainnut ollakaan niin helppoa rahaa. Adsense laittaa mainoksia blogiin kyllä, mutta niistä saa vain senttejä tai kaksi. Lisäksi palvelu hakee mainoksia sillä perusteella, mistä kirjoitan. Eli jos kirjoitan rahasta, lävähtää pikavippi-mainos.

Tai se hiukkasen haistelee selaushistoriaani. Ja koska olen hakenut: kuinka poistan koiranjaskan kengästä, en tiedä tulisiko sieltä mainos jaskasta vai kengästä.

Ei siis sitä. On myös palvelu, jossa valitset mainokset. Siinä palvelu tietenkin vetää hiukan välistä tai sitten vähän enemmän. Omia tulojaan on ilmeisesti suhteellisen vaikea saada ulos. Ja nytkin puhutaan siis euroista, ei vielä audia siis. Harmi.

En ehkä ryhdy tähän. En halua myydä sieluani vain muutamalla eurolla. Jos kannatan itse suomalaista työtä ja tuotteita, ei ehkä näytä hyvältä jos sattuisi wish pyörimään blogissa.

Enkä itse pidä sivustoista, joissa mainokset lävähtelee sieltä täältä ja itse sivusta ei näe vilahdustakaan. Tai mainos, joka saa koko sivuston jumahtamaan. Siinä lentää kännykkä ja muutama ruma sana. Ehkä kymmenen.

Juu, siis ei mainoksille vielä toistaiseksi. En minä sitä audia olisi halunnutkaan. Enkä kartanoa. Mutta sieluni saan vielä pitää.

Kommentit

  1. Jees, samaa mieltä. Kattelin kerran kans, että mitä jos olis mainoksia. Mutta hah, mun blogilla?? Ja sitä paitti inhoon mainoksia! Ja jo kaupalliset yhteistyöt ärsyttää. Oon heivannu jotain blogeja pois listalta, koska AINA niissä oli niitä kaupallisia yhteistyöjuttuja. Ja miten rumalta ne mainokset näyttää, kun oot ensin sata vuotta hionu blogin ulkonäköä. Sit joku cuubus lävähtää siihen keskelle. Painajainen! 🤦‍♀️🤦‍♀️ Joo, ei!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti