Voihan naamakirja

 Olen nyt parin viikon ajan tehnyt vääntöä tuo naamakirjan kanssa. Kun se ei vain halua, että minä pysyn sisällä. Tätä leikkiä on jatkettu joka ilta. Istuntosi vanhentui, kirjaudu uudelleen. Kirjautuisinhan minä, jos voisin!

Miksi?!! Olen päivitellyt sovelluksen: Mikä hel...ikopterin v...attu sinua vaivaa! Olen puhunut kauniisti: Menisit nyt ja pysyisit siellä. Olen heittänyt puhelimen olan yli ja kironnut koko saa...vin somea hevonheitukkaan. Ei oo ole auttanut ei.

Olen kuullut, että Tinder heittää porukkaa pihalle, jos liian suosittu. Mutta että jos mua seuraa siellä naamakirjassa äiti ja Kaisa, onko se todella liikaa? 

Olen nyt poistanut sovelluksen puhelimesta ja ajatuksissani koko maailmankaikkeudesta. Koska tiedättekö mitä? Edes googgeli ei tiennyt ongelmaan ratkaisua. Aika paha.

Joko se sovellus on sitä mieltä, että en kuulu sinne. Ainakin kulkuskranssi oli liikaa blogin lukijoilla, seuraajat tippui kuin lehmän häntä. Mutta aina on kiva aloittaa alusta niidenkin haaliminen. Minkäs minä toisaalta voin, jos ei vain huumorinkukat kohtaa. Mutta luulenpa, ettei misteliä kulkusilla ole siis tulossa.

En tiedä, mitä teen tuon naamakirjan kanssa. Mutta ainakin lapset kiittää, kun sometus vähenee. Ja väheneehän se, kun ei pääse sisään!

Kommentit

  1. Jos se halus vaan vähän lomaa susta. Se naamakirja siis :D

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän, minäkin haluaisin lomaa itsestäni. Sitä ei vaan vielä ole myönnetty 😀

    VastaaPoista

Lähetä kommentti