Epäonnen kökkyrä


Tein eilen ruuaksi näitä kökkyröitä, kun ei kiinnostuskiikareita ruuanlaittoon näkynyt. Voitaikinaa pakastimesta, sulatejuustoa ja kinkkua jääkaapista. Kinkun kohdalla kuului ruma sana: 5 siivua. Muutama ruma sana lisää. Noh, on mulla viikon vanhaa suikaletta jossain. Ei haise ees pahalle, eikä näy epämääräisiä kauneuspilkkuja. 
Teini tulee huoneestaan ekan kerran koko päivänä juuri kun olen levittämässä sulatejuustoa. " Tuota paskaa en syö!" Et tietenkään, painu vain takaisin sinne huoneeseen, niin levittelen rauhassa tämän juuston ja sinähän syöt, kun kirkkain silmin valehtelen, että se sinun kökkyrä ei ole nähnykkään juustoa. 
Kinkun jälkeen loppuu sulatejuusto, sen jälkeen suikaleet. No pari nakkipiiloahan vois tehdä, peräti kolme nakkia löysin jääkaapista. Ja kyllä, vielä on taikinaa jäljellä, vielä tulee raskaita hetkiä. Juustoraaste loppuihin ja eiku uuniin. 

Voisi kuvitella, että kaikillehan meille käy joskus näin. Kyllä, tiistaina meillä ei ollut pastaa pekonipastaan ja yksi ilta mietittiin, et nyt ollaan fiksuja ja kuoritaan perunat valmiiksi huomista varten. Eipä ollut perunaa, ei. Kommentit